Bildbomb!

Jag och Bella tog oss en tur med bilen igår. Vi besökte som ni kan se på bilderna nedan Skotttorps Slott och Skummeslövsstrand. Väldigt mysigt måste jag säga att åka runt och titta lite. Det kommer bli mer av det, men igår började det helt plötsligt att ÖS regna så vi avslutade då vår tripp och åkte hem. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Västkusten!

God morgon!
Klockan är tidigt för min del. Länge sedan jag självmant klev upp den här tiden kan jag ju säga. Men idag är det ingen vanlig dag, utan i dag är det en mycket speciell och rolig dag. I dag ska jag åka ner till en av mina bästa vänner. Bella och hennes karl närmare bestämt! :)
Resan går mot västkusten, Mr Lång som jag kallar honom här i min blogg ska nämligen ner till Borås och jobba, och go som han är får jag åka med och sedan kör han mig hela vägen till Laholm och vi kommer äta middag där innan han åker tillbaka till Borås igen. 
 
Jag ser fram emot att få umgås med Bella, jag har saknat henne så mycket. Jag blir nere i nästan 2 veckor. Det enda jag vet är spikat och klart är att vi kommer att besöka Ullared! Jag har aldrig varit där så det ska bli spännande. Nu måste jag se till att packa det sista innan Mr Lång är här och vi ska börja vår resa neråt i landet. Blir väl sidådär 8-9 timmar i bilen.