Heart Chat Bubble Photobytessie - Ring, ring....

Ring, ring....

I dag kockan 09.33 ringer det på min telefon. Nyvaken och rätt yr i mössan hinner jag iaf reagera på att detta nummer som ringer till mig är inget nummer jag har inlagt på telefonen. Jag svarar och möter en glad röst på andra sidan. Rösten är bekant och jag känner genast igen vem det är som befinner sig på andra sidan luren. Detta samtal gjorde min dag. Jag har gått runt med en lätt ångest dom senaste veckorna. Det är nämligen så att jag har ju som en del av er vet en praktik nu på apoteket i stan, jag har den platsen till sista augusti. Efter det har jag inte haft några andra planer, eller direkta möjligheter till aktivitet om jag inte då har hittat ett jobb eller blivit erbjuden. Visst, 1-2  gånger i månaden är jag karaoke värdinna, men det räcker inte riktigt för att täcka räkningarna så att säga. 

Jag har tänkt en längre tid på att börja studera igen. Jag sökte förra året till beroendeassistent utbuldning men fick inte någon plats bland alla sökande och sedan dess har jag tänkt på vad jag vill göra med mitt liv och vad jag är redo för. Jag har som sagt alltid älskat att skapa, beröra, och har en estetisk själ. Jag visste att en folkhögskola i närheten har kurser i fotogorafi. Speciellt en jag tänkt jag velat gå en tid, men inte fått tummen ur att söka, eller vågat för rädslan av avslag. Men jag tog mig modet att söka denna ett åriga kurs. Några dagar innan den 30 april skickade jag in min ansökan. Med ett personligtbrev och 7 ansökningsbilder. 
Jag har sedan dess haft svårt att slappna av, sova och tänka på annat. Haft en lätt och ständig ångest. 

Men, idag ringde det i min telefon som jag tidigare skrev. Rösten var välbekant och anledningen till varför är att rösten på andra sidan luren, är den man jag träffade i början på april när jag var på studiebesök för kursen jag nu sökt. Han ringde för att önska mig välkommen in på kursen som börjar den 17 augusti. Fattar ni lyckan!? :) JAG KOM IN, JAG KOM FUCKING IN! Detta är en dröm för mig, en dröm och nått jag gjort helt för MIN skull. Jag är så otroligt TACKSAM för den här chansen som jag fått, och för att jag tog mig modet att söka. Jag längtar att få lära mig mer. 38 veckor väntar framför mig, 38 veckor som kommer innehålla bland annat;
  • Porträtt
  • Studio
  • Produkt
  • Dokumentär
  • Natur
  • Uppdrag
  • Projekt
Jag är så otroligt taggad, och förväntansfull. Jag är redo, detta kommer att bli så jävla awesome! ♥

Detta är dom bilderna i mindre variation som jag ansökte till kursen med, i fall någon är nyfiken! 
 
 
Hanna Karlsson
2015-05-14 @ 20:43:30
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Stort grattis. Glad för din skull!

NICOLE
2015-05-14 @ 20:50:26
URL: http://nwistrand.forme.se

Men va kul! :D

Emma
2015-05-15 @ 10:38:58
URL: http://engstromemma.devote.se

Kul att få såna samtal! :D

Johan
2015-05-15 @ 11:41:32
URL: http://schumacher4ever.blogg.se

Grattis hörru! Hoppas att det blir grymt bra det där! :)

SV: Ja visst är det!

Jag reagerade inte ens på att du hade bytt blogg förrän jag läste det i din kommentar. Då såg jag att adressen inte var den vanliga, men namnet var det vanliga, så jag visste redan innan jag läste det att det var du :)

therese
2015-05-16 @ 12:03:36
URL: http://ttessanliindgren.blogg.se

Hej, kör dagens blogg på bloggen, och det skulle vara roligt om du ville vara med :)

kram /therese

http://ttessanliindgren.blogg.se/2015/may/-dagens-blogg-tavling.html#comment

Jasmine
2015-05-23 @ 15:38:50
URL: http://rosanatt.blogg.se

Vilka fantastiska bilder! Inte konstigt att du kom in. Grattis! Du har gjort framsteg inom fotografering de senaste åren. SÅ glad för din skull!

Svar: Tack för din omtanke. <3

Kram
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0