Ledig dag!

I dag har vi ledigt från skolan. Eller ledigt och ledigt, vi har alla uppgifter att jobba med så att säga, och det är ju det som är tanken. Jag sitter på Sveds Café inne i stan, det bästa cafét om du frågar mig :) 
En av mina allra bästa vänner jobbar här bland annat, samt att chefen är helt underbar. 
 
Jag inväntar en klasskompis som är på väg med bussen in. Vi ska umgås idag. Snacka och chilla. Jag har med mig både kamera och dator för att jag även tänkt göra lite små jobb som jag fått. I dag känns livet så där extra bra, idag är en bra dag! ♥
 
 

Glicheè

I dag har jag äntligen valt ut dom 2 bilder jag kommer att använda mig av till vårt Glicheè arbete i skolan. Bilden skulle båda skrivas ut i färg och svartvitt! Jag valde en bild på min fina vän Maja, som jag tog i september! Ska bli sopännande och se hur resultatet kommer att bli.

 

Sjuk!

Igår låg jag i sängen hela dagen. Huvudet bankade, stod jag upp längre stunder så snurrade allt. Snoret rann från näsan, slem i halsen, när jag hostade kändes det som att jag skulle riva sönder allt på insidan. Febern brännde i pannan och jag trodde jag skulle frysa ihjäl i min lägenhet. Det är fan ingen värme, elementen är inte ens ljummen. Måste ringa om det. 
 
Idag är febern inte lika allvarlig som igår, näsan är lika, hostan river också. En dag med vila åter igen. Suger så hårt att inte kunna vara i skolan när det är det jag vill. Men jag har inte orken, samt att smitta mina klasskompisar tror jag verkligen inte är en hitt! Jag satsar på att bli frisk så jag kan gå nästa vecka!

(Bild lånad från googel)

Makro - Fluff

Sitter i skolan. Har lunch om en stund. Äter tidigare lunch i dag än vanligt eftersom vi har en föreläsning vid 12.30 i hörsalen.
Jag är så yr i skallen idag, mår lite illa, har sjukt ont i halsen och sitter faktiskt i skolan med feber. Men det är bara bita ihop.
Jag skulle gärna vilja åka hem, bädda ner mig i sängen bland det fluffiga täcket och dom fluffiga kuddarna. :)
 
Apropå fluffigt, jag bara måste dela med mig av dessa bilder jag tagit för några veckor sedan när vi hade i uppgift att fota nått i naturen i makro. Skulle inte du också vilja bädda ner dig i fluffet? :)