Heart Chat Bubble Photobytessie - september 2015

Självporträtt!

Just nu arbetar vi med nått i skolan som handlar om hur det är att leva med Afasi. Vårt tema är "När livet förändras". Till detta projekt ska vi läsa in en text som kommer att spelas upp i det bildspel där alla våra bilder kommer visas. Till texten skall ett porträtt/selfie visas. Jag tog min bild i går, och blev väldigt nöjd med resultatet. Jag valde att ha den svartvit denna gång, men sparade den i både färg och svart/vit!
 

Uppstigning 03.15

I går klev jag upp 03.15. Blev hämtad av en klasskamrat 03.50, för att sedan vara på samlingen på skolan 04.15. Vad gjorde vi uppe då undrar du säkert!?
Vi hade i uppdrag att ta oss ut till havet, klipporna och fotografera soluppgång. Vi var på plats strax efter 05.00 och sedan var det bara invänta det vackra som väntade oss. 
För mig var det helt klart värt att kliva upp så tidigt, bland det vackraste jag fått på bild. Bjuder på några av bilderna här under. :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utflykt!

I dag blev det utflykt med 2 av mina finaste vänner. Det blev till en plats jag aldrig varit på tidigare, och den platsen kommer jag att besöka MÅNGA gånger till i livet. Det blev en fantastisk eftermiddag, samt så blev det lite fotografering. Bilderna jag tog på Maya håller jag på redigera, så det kanske dyker upp någon här senare. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0