Heart Chat Bubble Photobytessie - december 2017

Granen står så SVART och grann...

I dag har jag varit i väg med min älskade mor och styvfar och små handlat lite mat. Vi åkte även förbi rusta och det för min skull. Jag har tänkt att jag vill ha en liten gran. Jag bor inte så stort så får inte plats med någon mega gran här hemma, men en liten än på tv-bänken funkar. 

Planen var en vit gran, men alla vita var slut. Jag ville inte ha en grön och inte heller någon i rosa, eller blå. Men jag gillar svart, och tv,bänken går i svart så det fick bli det till slut. Jag köpe silverglitter med små stjänror, små kulor att hänga i granen, i lila/rosa silver samt en liten ljusslinga i lila. Sen kunde jag inte låta bli att köpa en liten tome och en älg att ställa brevid. Men det är inte slut där, jag köpte mig även ett doftljus, som doftar vanilj. Så, nu har jag klätt den lilla granen och jag ÄLSKAR hur det blev.

Jag har ett ganska komplicertat förhållande till julen, så jag har aldrig ägt mycket julsaker osv. Men nu är nya julstjärnan på plats som jag köpte förra veckan. Den lyser fint nu för jag har skaffat lampa till den. Jag har bytt gardiner till röda och granen står så svart och grann på tv-bänken. Jag är nöjd! :)

Kärlek, Kramar And Rock´n Roll / Tessie ♥


 
 
 
 
 
 

Vi har glidit i från varandra...

I går tog jag sista steget till att radera dig från mitt liv. Jag känner inget hat, eller ilska. Jag är mer ledsen, och känner en stor besvikelse över att vi kom till det läget vi nu befinner oss i. Vi har varit vänner i så många år, haft miljoner med timmar på telefonen sedan du flyttade och delat många skratt genom åren. Men bägaren rann över där i juni. Säkerligen menade du kanske inget illa med det du skrev, men jag har läst det många gånger och det är en hel del som står där som är väldigt illa formulerat. Vi har heller inte hörts sen dess, och jag vet jag skrev jag ville ta en paus från dig. Jag står fast vid det, och i dag har det visat sig vara rätt beslut, även om jag saknar våra samtal.

För några veckor sedan tog jag bort dig från fb, och i går från andra sociala medier. Det är en sorg, men också någon form av lättnad. Vi har glidit i från varandra. Du lever ditt liv där nere, jag lever mitt här uppe. 

Jag väljer att minnas det fina, och skratten. Jag är tacksam för dom gångerna du funnits där. Jag väljer att inte hata, eller prata skit. Det jag väljer dock är att inte längre ha dig närmast. Dina hemligheter är trygga hos mig, jag vet jag inte behöver säga det. Kanske möts vi i ett annat skede i livet, där vi kan förenas. Oavsett vad, önskar jag dig gott och att du får bilda den framtid du drömmer om! 
 
 


 
 
RSS 2.0