2017 - 10 - 07

Dagen när ni två blev ett!
Tack för ett veckert bröllop, god mat, gott att dricka och skratten, kärleken samt dom otroligt fina minnena. 
Jag önskar er ett lyckligt, rikt och kärleksfull framtid. 
Sandra ♥ Micke
 

Fix och trix!

Hej på er!

I kväll har jag och den blivande bruden tagit lite pause från allt fixande. Vi gjorde oss i ordning och tog bussen in till Karlstad. Där köpte vi varsin kaffe och tog oss till replokalen för det band som skall spela på bröllopet. Det är ju nämligen så att bruden själv också skall sjunga så det behövs repa lite tillsammans! :) Det gick bra, och det ska bli spännande. 
 
Efter vi varit och träffat bandet gick vi vidare. Vi hade nämligen bokat bord på pinchos. Vi var så hungriga så det gick rätt fort att äta. Super mysigt, tog varsin drink med innan vi strosade vidare till rockbaren för att möta upp några andra och sjunga lite karaoke. Det var verkligen inte igår om man säger som så! :D Kul! 

Dock var det en otrolig fylla i kväll där. Lite obehagligt hur en del människor, alltså vuxna kan bli så otroligt fulla och obehagliga. Så vi åkte hemåt innan dom stängde. Vi har ju den turen att fina Sussi körde. 
 
Annars har vi fixat med allt möjligt till bröllopet. Vi har handla till snittarna, och förrätten. Vi har pysslat ihop lite saker till dukningen samt gjort en hel del lövrosor. Kul att lära sig! 

I morgon är det full rulle igen, så jag måste verkligen ta och lägga huvudet på kudden och försöka sova någon timme. Ta hand om er! :)


Kärlek, Kramar And Rock´n Roll / Tessie

Molkom!

Hejsan!
Jag är inte så duktig på det här med att plocka upp bloggandet igen märker jag. Men det kan gå ett tag i mellan raderna här, stå ut. Ni som nu läser. Jag ser på statistiken att det är någon som tittar in titt som tätt! KUL :)

Just i detta nu dricker jag kaffe på tåget. Ja, på tåget. Jag är på väg ner mot Molkom för att vara exakt. En av mina närmaste och älsta vänner bor där nere och den 7e ska hon gifta sig med sin kärlek. Jag har fått äran att bli inbjuden. 
Jag ska sminka bruden i fråga, jag ska även fotografera. Så lite nervös är jag. Inte någon liten sak jag har fått att ta hand om. Jag ska göra mitt bästa. 

Anledningen till att jag åker ner redan i dag är för att jag vill finnas till hand för Sandra (som min vän heter), den här veckan innan den stora dagen. Det finns säkerligen nått jag kan hjälpa till med tänker jag mig. 

Jag kommer göra ett byte i Stockholm till nästa tåg kommer. Kommer vara en väntan på nästan 2h. Men det gör mig inget, det är snarare perfekt för då kan jag passa på att träffa Jonas på lite lunch och eventuellt fika. :) Han kommer ner på fredag till molkom. Så, nu har jag uppdaterat lite vad som händer, jag skriver snart igen. 

Kärlek, Kramar And Rock´n Roll / Tessie ♥