Heart Chat Bubble Photobytessie - april 2018

Kristaller

För 2 veckor sedan var det medeltidsmarknad i stockholm. Jag och Jonas var där och glad för det är jag. Jag fyndade verkligen. Jag hittade 3 kristaller som fick följa med mig hem. Dom kostade 50:- st, och 10:- för att få dom i ett läderband. Det är rena rånet, jag är så glad över att äga dom, vackra magiska. Dom har olika egenskaper så klart!

 
 
Jaspis egenskaper;
Lugn och helhet. Ger skydd och jordar energier och kroppen. Ger mod att ta itu med problem och hjälper dig att vara ärlig mot dig själv. Rensar bort elektromagnetiska utsläpp och andra föroreningar.Onyx egenskaper:
Skänker livsglädje och styrka. Ger bättre kontroll över känslor. Hjälper dig att tro på dig själv och underlättar inlärning. Onyx påstås innehålla minnen av sådant som hänt bäraren. Så kan användas till psykometri och berätta historien. Mycket bra i arbete med att läka skador och trauman från tidigare liv som påverkar oss i nuvarande liv. Stärker hår, hud och naglar. Skapar balans mellan maskulina och feminina sidor. Skyddande.

 
Rosenkvarts egenskaper:
KÄRLEKSSTEN! Ger trygghet och förlåtande. Harmoni och balans. Hjälper oss att lösa upp gamla mönster och ge plats för nya positiva. Lär dig att älska dig själv och för in kärlek i ditt liv. Mycket bra mot strålning. Ont i bihålorna – massera där med en rosenkvarts.
 
 
 
 
 


Vilsen..

Haft uppföljning med läkare i dag om min behandling. Ja... I det stora hela så får jag åka hem i morgon. Kommer att åka till Sthlm dock, landa lite där några dagar innan jag måste hem och sätta i en super växel för att få ihop det sista till skolan, det projekt jag jobbar med. Det är ju vernissage den 19 maj och jag är LÅNGT i från klar. Men för att återgå till där jag befinner mig om min sjukdom, inget är klart eller över. Ska tillbaka till Örebro om 3-4v för en rönken och efter det kommer nya beslut tas om det behövs mer cellgifter eller ej samt om katetern till njuren kan tas bort eller ej. Jag känner mig tom, ledsen och just nu helt jävla vilsen. Min cancer är aggressiv och så också min behandling. Kriget är inte över än... 

9 år


16 april 2009. Ett datum som för alltid kommer ha en speciell plats hos mig. Det var då vi för första gången fick kontakt.

I dag är det med andra ord 9 år sedan du tog ett steg in i mitt liv och jag in i ditt.

Resan hit har inte vart enkel, men den har stärkt oss och bevisat för oss båda att här finns det äkta och stark kärlek.

I bland gör du mig galen och vansinnig, men du ger mig också så otroligt mycket lycka och värme.

Detta året fick en vändning med min sjukdom. Du är stark som står kvar vid min sida och vill kriga för mig när jag är redo att bara ge upp.

Jag vet att jag varit svår att komma nära och prata med nu under denna tid. Men jag älskar dig Jonas. Mer i dag än i går och framför allt mer än jag trodde var mänskligt möjligt.

T ❤ J
RSS 2.0