Heart Chat Bubble Photobytessie - Universitetssjukhuset

Universitetssjukhuset

 
(Bild lånad från googel)

Fick åka ner till Örebro i tisdags, kl 10.30 hade jag tid. Väl där nere slussades jag om kring hela dagen på olika avdelningar, och olika provtagningar och rönken och ja gud vet vad allt var.. Jag fick besked att jag skulle få åka hem på onsdag, men när eftermiddagen kom på tisdagen fick jag beskedet att jag måste stanna en extra natt för att dom skulle utföra en narkos också.

Jag kan säga så mycket som att det har varit tufft dom senaste 2 dygnen.
I går fick jag fått reda på vad bilder från rönken sagt, och undersökningen dom gjorde under narkos. Det finns 4a faser när man pratar om cancer, det är då storleken. Jag har en stark 3a, så den är STOR. Den är lokal, alltså inte spridit sig mer än till livmoderhalsen och sedan trycker den sig ut mot mina äggstockar. Den blockerar även urinblåsan (om ja förstod rätt) på vänster sida så dom måste hålla extra koll på njuren. Allt såg bra ut just nu med den, men det är prio att ha koll på även den. Sen satte dom även in 2 st guldkorn, ja du läste rätt.. 2 st guldkorn i 24karat har satts in vid livmodern, dom kommer man sedan följa och se med strålingen, hur allt rör sig och förflyttas runt själva cystan. Så ja.. Udda ställe att pimpa till! (skämt o sido.)

Det är bestämt nu att cellgifter och strålning är det som skall börjas med. Detta kommer ske i Örebro, och detta kommer ske under 6 intensiva veckor. (inte 4a som sas från början) Jag åker första svängen den 26e feb. Man ligger borta måndag - fredag får åka hem helgerna, så ekonomiskt är detta total katastrof för mig men ja måste ju..

Efter dessa 6veckor om allt går som vi hoppas så ska det göras en annan form av strålning, ring strålning.
Man får 
då ryggmärgsbedövning, sen går dom in som med en ring med massa nålar via skötet, som ska fram till livmodern och cancer-helvetet för direkt kontakt och få bort skiten. Jag kan ha blandat ihop saker, missförstått nått, det har varit så mycket som hänt nu dom senaste dygnen och en hel del info och saker jag fått papper på som jag måste fixa och ringa om....
 
Ja, allt är en sarlig röra nu. Jag måste ju fortfarande operera in själva "porten" här i hudik där all smärtlindring, cellgifter och prover skall tas framöver med, jag måste också kontakta medecin här i hudik för dom ska hålla koll på mitt blodtryck, som efter jag börjat med mofin har höjts. Aldrig haft högt blodtryck innan, utan lågt. Ja ni hör ju, en soppa av allt!!!

#FUCKCANCER
Netti Starby
2018-02-10 @ 10:17:28
URL: http://nettistarby.blogg.se/

Nej fy vad tråkigt och vilken resa du har framför dig. Jag sänder dig många många styrkekramar <3

NICOLE
2018-02-10 @ 12:29:20
URL: http://nwistrand.forme.se

Å vännen.. men så bra att att du nu får hjälp och att de gör grundliga och många kontroller på dig. Kram

Linda
2018-02-10 @ 15:41:44
URL: http://www.nouw.com/Lindalinnros

ja det kommer du!

sarah
2018-02-10 @ 16:10:14
URL: http://www.klarahs.blogg.se

aj vad jobbigt =/

Amanda CL
2018-02-12 @ 15:57:57
URL: http://amandacarlberg.se/

blir så ledsen av att läsa om det här <3
tycker det är så starkt av dig att skriva om din resa också <3<3
kramar!!!!!

sv: eller hur! :)

Miss Baby Peaches
2018-02-12 @ 16:48:22
URL: http://babypeaches.blogg.se/

Skickar dig all styrka! #fuckcancer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0