Fix och trix!

Hej på er!

I kväll har jag och den blivande bruden tagit lite pause från allt fixande. Vi gjorde oss i ordning och tog bussen in till Karlstad. Där köpte vi varsin kaffe och tog oss till replokalen för det band som skall spela på bröllopet. Det är ju nämligen så att bruden själv också skall sjunga så det behövs repa lite tillsammans! :) Det gick bra, och det ska bli spännande. 
 
Efter vi varit och träffat bandet gick vi vidare. Vi hade nämligen bokat bord på pinchos. Vi var så hungriga så det gick rätt fort att äta. Super mysigt, tog varsin drink med innan vi strosade vidare till rockbaren för att möta upp några andra och sjunga lite karaoke. Det var verkligen inte igår om man säger som så! :D Kul! 

Dock var det en otrolig fylla i kväll där. Lite obehagligt hur en del människor, alltså vuxna kan bli så otroligt fulla och obehagliga. Så vi åkte hemåt innan dom stängde. Vi har ju den turen att fina Sussi körde. 
 
Annars har vi fixat med allt möjligt till bröllopet. Vi har handla till snittarna, och förrätten. Vi har pysslat ihop lite saker till dukningen samt gjort en hel del lövrosor. Kul att lära sig! 

I morgon är det full rulle igen, så jag måste verkligen ta och lägga huvudet på kudden och försöka sova någon timme. Ta hand om er! :)


Kärlek, Kramar And Rock´n Roll / Tessie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: