Mitt val..

 
 
1 oktober upptäcktes en lysande lymfkörtel i Uppsala efter en rutin koll med PET/CT. Jag blev kallad omgående till Örebro där jag senast gjorde min cancer behandling för ytterligare PET/CT och planering för eventuell strålbehandling.

Igår fick jag ett samtal från min läkare i Örebro. Dom har inte sett 1 utan 3 lysande ca 10mm "ärtor"..

Jag fick två val och jag tog det val som var mest självklart för mig och som jag klarar av att leva med.

Valen jag fick var att avvakta och vänta tills vecka 2, för att då se hur det utvecklas. Eller att börja rätt omgående med cellgifter. Dessa cellgifter kommer dock skilja sig från dom jag fick sist, inte så mycket mående mässigt det kommer vara lika tufft och skit, men jag kommer tappa mitt hår.

Valet jag tagit är att göra cellgifterna. Jag kan inte vänta och riskera det blir mer eller värre och veta att jag ca 11 veckor innan kunde börjat min behandling att bli av med skiten. Min läkare tycker jag tagit rätt beslut. Eftersom min cancer sist var så pass omfattande och stor var hon inte helt förvånad över dessa nya "fynd", och tycker det är starkt och bra att jag valde att sätta i gång.

\nFördelen är att jag kan få vara på hemmaplan under denna behandling. Jag behöver inte vara flera mil från mitt hem. Det känns som en liten tröst i det enorma kaos som pågår inombords och privat just nu.

Försöker ta en dag i taget. Tar vara på stunderna som ges och den kärlek jag får av vänner, familj, bonusbarn och min älskade Jonas. ❣

\nI dag har jag dessutom satt på mig en av mina underbara pjamaser från Primark i Spanien och försöker hitta mitt "Tessie, Tessie Hooray!". ❤

FUCK CANCER! 🖕