Kaknästornet!

Mina ben kändes rätt svaga när jag stod där utanför dörrarna som skulle leda mig in under kaknästornet. Jag kände mig otroligt liten och rätt betydelselös. Väl vid hissen började mina ben att darra och jag kände hur pulsen ökade. Men vilken fantastisk utsikt, och vad otroligt vackert. Jag, Jonas, W och fikade och njöt verkligen av utsikten. Tog inte så många bilder, och höll kameran i rätt skakig hand. Men någon hann jag med. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Semester"

(Bild lånad från googel.se)
 
 
Nu sitter jag på tåget och är på väg ner till Stochkholm. Kommer att vara där i några dagar och det kommer bli super mysigt och skönt att få komma bort, samt att få umgås med min älskade och bonusbarnen. Jag ser fram emot denna resa. Vi har planerat att försöka gå på fotografiska på torsdag när barnen är i skolan, och fredag pratade vi om att kanske åka tillsammans allihopa och besöka kaknästornet, jag har aldrig varit där så det är på tiden känner jag! :)
 
 

Snapple!

Tar en pause i packandet här hemma och njuter av min iskalla snapple. Jag älskar verkligen snapple. Jag hade 2 olika i kylen men i dag fick det bli en pink lemonade :) Jag vet inte riktigt vilken jag har som favorit, finns många jag gillar, helt klart. :) Sen tycker jag om alla dom små söta texterna som står på undersidan av locken, man lär sig nå nytt varje gång man öppnar. Har du någon favorit smak?