Heart Chat Bubble - Fantastisk...

Fantastisk...

publicerat i #FuckCancer, © Foto, ♡ Vardag;

Jag ramlar, jag famlar och väldigt ofta så tappar jag bort en stor del av den jag är. Jag har alltid varit otroligt självkritisk och hård mot mig själv.
Tankarna kan snurra i 180, är jag bra nog, räcker jag verkligen till, duger jag som jag är, osv!

Självförakt har varit en del av min vardag om jag inte själv har hatat det spegeln har återspegla så har andra hatat åt mig.
För ett tag sedan så bestämde jag mig för att jag aldrig någonsin igen ska hata mig själv och den kropp jag bär.

En del dagar är svårare än andra att finna kärleken till sig själv och sitt jag. Vissa dagar kan jag känna en enorm sorg över att jag inte längre orkar göra det jag vill göra och längtar efter.

Men när självföraktet kryper sig på så påminner jag mig själv om vilken otrolig kraft jag och min kropp bär på. Vilken fantastisk resa vi får göra tillsammans. Det är verkligen som en bergochdalbana och väldigt ofta känns det som att det går otroligt fort nedför. Men rätt vad det är så känner jag sakta men säkert hur jag tar mig uppåt igen, och titt som tätt känner jag lopporna och fjärilarna i magen.

Ja, det en dag i taget som gäller för mig. Jag försöker att ta vara på den tiden som jag får med mig själv och med andra. Tiden är ovärderlig så jag kommer att lägga så lite tid som möjligt till att självförakta och tvivla på mig själv. Jag säger inte att det är enkelt men det är mitt val!

Jag tycker alla borde vara mer snäll mot sig själv! Du är fantastisk.. 🖤

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av annika eriksson:

Du är fantastisk och fin som du är. Har själv också varit väldigt hård och självkritisk. Men nu mer struntar jag i vad andra tycker och tänker om mig. Det får stå för de. Är så glad och tacksam för varje dag. Jättefin bild på dig. Kram.❤❤❤

2:a kommentar, skriven , av Lisa:

Vilket fint inlägg. Det där med självförakt känner jag alltför väl till tyvärr. Omgivningen spär ju på det också titt som tätt men som du säger man måste försöka vara mer snäll mot sig själv. Livet är så kort.

Kram <3

3:e kommentar, skriven , av Annie:

Ja livet är långt från lätt alla ggr, men ta en dag i taget är en bra väg att gå<3
Lever ju själv med kroniska sjukdomar-så kan verkligen relatera.

Men å andra sidan har vi ett liv och det är bra att försöka njuta av det på det sätt man kan. Och medans man kan<3

Hoppas Du får en bra dag :)

4:e kommentar, skriven , av Hilma Eklund :

Jag förstår dina tankar så himla väl. Och det enda jag kan säga är att JA, du är tillräcklig! Du duger, du är precis lika värd som ALLA andra. Men jag förstår att det är svårt att ta in. Men försök ❤️❤️

5:e kommentar, skriven , av Natalie:

Vad fint du skriver! Jag hoppas att du får inblicken i hur fin du är och exakt som du skriver är tiden ovärderlig. Dags att börja vara tacksamma mot våra kroppar och hur de kämpar <3

6:e kommentar, skriven , av Louise Baumgärtner:

Vilket fint inlägg, vet du vad, det tycker jag med! Alla borde vara snälla mot sig själva, då skulle världen vara en bättre plats att leva på. KRAM!

7:e kommentar, skriven , av Emma Engström :

Jag känner igen så mycket du skriver, det är tufft men värt att kämpa emot! Vi borde verkligen bli snällare mot varandra, måste inse vårt bästa ❤️ KRAM

8:e kommentar, skriven , av Ullie:

ja tyvärr med mina sjukdomar så kan man inte allid göra det man vill
ja bäst vi tar tillvara på tiden man vet aldrig vad som händer eller hur allt blir

9:e kommentar, skriven , av emelie andersson:

det är du med fina du<3
vacker bild!

Kommentera inlägget här ↴